Kişisel Veri Güvenliği

Menü

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA BİLGİLENDİRME


Gitti Gidiyor olarak özel hayatınızın gizliliğine ve kişisel verileriniz korunmasını önem veriyoruz. Bu amaçla, "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" hakkında sizleri bilgilendirmek isteriz.


Ülkemizde yeni yasalaşan Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (6698 Sayılı Kanun) kapsamında 7 Ekim 2016 tarihinden itibaren bilgilerinizin Gizlilik Politikası kapsamında işlenmesinden sorumlu olan Gitti Gidiyor Bilgi Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ne başvurabileceğinizi, kendinizle ilgili kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenebileceğinizi ve işlenmişse buna ilişkin bilgi talep edebileceğinizi biliyor muydunuz? Böylelikle kişisel verilerin işlenme amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenebilecek, yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin hangi üçüncü kişilere aktarılabileceğini bilebilecek, eksik veya yanlış işlenen kişisel verilerinizin düzeltilmesini, işlemeyi gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini veya anonim hale getirilmesini isteyebileceksiniz. Bu şekilde yapılan düzeltme, yok etme ve silme işlemlerinin; kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini de talep edebilirsiniz. İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kendiniz aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme hakkınız ve kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme hakkınız artık 6698 Sayılı Kanun ile korunuyor.


Bilgilerinizin gizliliğini ve güvenliğini korumayı her zaman öncelikli amaçlarından biri olarak kabul eden Gitti Gidiyor bünyesinde, 7 Ekim 2016 tarihi itibarıyla yukarıda bilgisi verilen haklarınızı kullanabileceğiniz çözüm ve destek mekanizmalarını siz değerli kullanıcı ve üyelerimize ayrıca duyuracağız. Gizlilik konusunda daha fazla bilgi almak istediğiniz takdirde, sizlere Gizlilik Merkezi ve Müşteri Hizmetleri üzerinden yardımcı olmaya hazırız.

Bu sayfadaki bilgiler size yardımcı oldu mu?

EVET HAYIR
Değerlendirmeniz için teşekkür ederiz!

Sizden gelen yorumlarla Yardım sayfalarımızı geliştiriyoruz.
350 karakter kaldı.Bu sayfanın size neden yardımcı olmadığını yazın:
Bu alana yazacağınız görüşlerinizi değerlendirecek ve yardım sayfalarımızı geliştirmek üzere kullanacağız. Müşteri Hizmetleri'na tıklayarak müşteri hizmetlerimize de ulaşabilirsiniz.

Değerlendirmeniz için teşekkür ederiz!

Sizden gelen yorumlarla Yardım sayfalarımızı geliştiriyoruz.
X